Izborna Skupština fudbalskog kluba Partizan prekinuta je danas posle nešto više od sat vremena rasprave i niza incidenata.

Problem je nastao jer se „opozicija“ predvođena kandidatom za predsednika kluba Nenadom Bjekovićem pobunila zbog punomoćja koja su četvorica delegata, Vlade Divac, Tomislav Karadžić, Dragan Bjelogrlić i Milutin Šoškić, dali drugim delegatima.

Član Skupštine Partizana Veljko Odalović, koji je na strani Bjekovića, rekao je da je tim punomoćjima prekršen statut Fudbalskog saveza Srbije.

Povezana vest:  Arsenal spreman da plati 20 miliona funti za Pepea Rejnu

Član aktuelnog rukovodstva Milorad Vučelić predložio je da se odloži Skupština, što je i prihvatila grupa predvođena Bjekovićem.

-Od početka su bili incidenti na Skupštini. Ove stvari oko ovlašćenja moraju da se rasprave. Sama sebe ova Skupština dovodi u pitanje. Ne liči ovo ni po čemu na Skupštinu Partizana. Predlažem da je sad okončamo, pa da rešimo pitanja ovlašćenja – rekao je Vučelić.

Povezana vest:  Fudbaleri Partizana pobedili Tromso i prošli u Ligu Evrope

Posle toga je predsedavajući Miroslav Ćurguz saopštio da je Skupština prekinuta.

U izborima za predsednika Partizana je i kandidat aktuelnog rukovodstva Ivan Ćurković, koji predvodi Radnu grupu otkako je prethodna uprava prošlog decembra podnela ostavku.