joakim_lev_selektor_nemackeSP JUŽNA AFRIKA

Lev: Zadovoljan sam, ali možemo još bolje

 

Trener fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev (Joaćim Loew) izjavio je da je zadovoljan pobedom u prvoj utakmici Grupe D nad Australijom od 4:0, ali da njegov tim treba još da napreduje u igri.

-Možemo mi bolje. Posebno kada je u pitanju zatvaranje prostora između odbrane i sredine terena, bili smo previše defanzivni – rekao je Lev osvrćući se na utakmicu sa Australijom.

Povezana vest:  Kazna za Mančester Junajted - 30 funti

On je naglasio da je zadovoljan igrom i dodao da to uliva poverenje za naredne mečeve, prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC) na svom sajtu.

Komentator BBC-a ocenjuje da je igra Nemačke bila najubedljivija od svih ekipa koje su do sada nastupile na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

-Veoma sam zadovoljan učinkom, imali smo nekoliko brzih pasova i igrali brzo. Bilo je veoma važno da dobijemo jer smo time dobili dosta na samopouzdanju – hvalio je svoj tim nemčki selektor.

Povezana vest:  Sušić još dve godine na klupi reprezentacije BiH

Lev je dodao da je protivnik utakmici pristupio defanzivno, zbog čega je morao da prilagodi taktiku u toku igre.

-Sada možemo da se nadamo da ćemo, uz još jednu pobedu, ući u 16 najboljih. Svi igrači su veoma koncentrisani. Uradili smo mnoge stvari dobro, ali ovo je tek početak – zaključio je Lev.

Povezana vest:  Konte: Ovo je sramota, nikad u životu se nisam kladio

Nemačka u Grupi D sledeći meč igra u petak protiv Srbije, a u poslednjem kolu 23. juna sastaće se sa selekcijom Gane.