Član Radne grupe koja upravlja fudbalskim klubom Partizan Mile Jovičić rekao je danas da će to telo učiniti sve da se predstojeća Vanredna skupština kluba održi u korektnoj atmosferi.

Prethodna Izborna skupština Partizana prekinuta je posle mnogo svađa i uvreda sukobljenih strana. Dve strane su se nakon toga, uz posredovanje predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, dogovorile da se formira Radna grupa koja će predvoditi klub do izbora novog rukovodstva i koja će pripremiti sve za održavanje Skupštine.

Povezana vest:  Nikolić: Zaslužena pobeda; Lalatović: Neiskustvo

-Juče smo održali vrlo korektan i konstruktivan sastanak Radne grupe koji je trajao par sati… Bitno ke da smo svi jedinstveno ispoljili stav da ono što se dogodilo na prethodnoj skupštini ne sme da se ponovi – rekao je Jovičić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

-Mi ćemo u periodu koji ke pred nama učiniti maksimalne napore da u ozbiljnoj atmosferi i uz pomoć pravnih stručnjaka definišemo sve uslove kako bi se održala korektna vanredna skupština – dodao je on.

Povezana vest:  Loris: Bilo je potpuno glupo što smo štrajkovali

Na pitanje da li se zna datum Skupštine, on je rekao da je datum najmanji problem.

-Do 24.juna, nedelju dana pre ili kasnije… Treba imati u vidu da često pri definisanju nekog datuma ne uzimamo sve faktore u obzir. Datum je najmanji problem, bitno je da se definišu svi uslovi koji podrazumevaju korektnu Skupštinu – rekao je Jovičić.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EURO 2012, RTS povećao ponudu za prenos, čeka odgovor Italijana