Jedan od najuzbudljivijih fudbalera današnjice, Pol Pogba, zvezda je najnovijeg adidas „First Never Follows“ filma koji je predstavljen pred prvu utakmicu njegove zemlje na UEFA EURO 2016TM. Pogba je punio naslove medija na terenu i van njega u svom usponu ka zvezdama, i nada se da će na domaćem terenu voditi svoju zemlju ka slavi.

Povezana vest:  Ronaldo i Morata u finišu srušili Sporting

Narator filma je mladi fudbalski fan koji na malom, lokalnom terenu pokušava da ponovi udarac koji je Pogbin zaštitni znak. Film odaje počast njegovom jedinstvenom stilu, drugačijim frizurama, zanimljivim proslavama golova, pa čak i haštagu #pogboom. Mladim fanovima širom sveta Pogba je pokazao da nije važno šta radiš, nego kako to radiš. U filmu on nosi nove ACE 16+ PURECONTROL kopačke, koje će nositi i na UEFA EURO 2016TM gde će pokušati da osvoji prvo veliko takmičenje za svoju zemlju.

Povezana vest:  adidas predstavio prve Futurecraft patike napravljene u revolucionarnom SPEEDFACTORY objektu

Pred utakmicu koja će otvoriti  UEFA Euro 2016 TM, Pol Pogba je izjavio: „Uvek težim da budem lider – tako što ću biti prvi u svemu što radim, na terenu i van njega. Od toga da budem prvi koji će pokazati nove veštine do toga da budem prvi koji će imati novi stil. Biti prvi je ono što me inspiriše i vodi ka tome da stvaram momente koje će svi pamtiti.“

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Bajern ubedljiv protiv Olimpika

Za više informacija posetite adidas.com/football, facebook.com/adidasfootball ili pratite @adidasfootball na Twitteru.