Fudbalski klub Crvena zvezda promovisala je danas Tomasa Fibela, francuskog štopera Tomasa Fibela, koji je potpisao ugovor na dve sezone.

-Hvala svima na lepom prijemu, od kluba, preko trenera i saigrača. Ambicije kluba su velike, i ta ambicioznost projekta me najviše privukla. Nadam se da ću opravdati očekivanja – rekao je Fibel na stadionu Zvezde.

On ima 30 godina, visok je 192 centimetra i igra na mestu štopera. Prethodne dve sezone je proveo u Rusiji, gde je igrao za Perm i Mordoviju.

Povezana vest:  Ibrahimović: Niko ne vredi 100 miliona, Bejl pod pritiskom

-Želim da se dokažem. Znam da šampion ima bogatu istoriju. Moje najveće prednosti su to što koristim glavu i fizička snaga. Nisam brz, ali umem da se snadjem. Igram u odbrani i osećam se prijatno na bilo kojoj poziciji u odbrani. Igrao sam i u sredini terena, ali se najbolje osećam kao bek – rekao je Fibel.

Povezana vest:  Mihajlović i zvanično selektor Srbije

Francuski internacionalac je treće defanzivno pojačanje Zvezde u ovom prelaznom roku, posle Stefana Miloševića i Adama Mičela.

Sportski direktor Blaža Raosavljević ocenio je da će Fibel rpedstavljati veliko pojačanje, i rekao da će klub dovesti još igrača. On je demantovao navode stranih medija da je Olimpik Marselj zadovoljan za Uga Vijeiru.

-Verujte mi, i ja sam to pročitao u medijima. On je igrač Crvene zvezde i to što se piše nema veze sa istinom – rekao je Raosavljević.

Povezana vest:  Arsenal pobedio Kristal Palas, Žiru postigao gol petom

Sportski direktor kluba kazao je posle novinarskog pitanja da Boško Janković trenutno nije blizu dolaska u Zvezdu.

-Boško Janković nam jeste interesantan, a bio je i ranije, ali postoje drugi razlozi zašto je možda dalje od Zvezde, tu pre svega mislim na to što mu porodica i deca ne žive ovde – rekao je Raosavljević.