Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je danas da je zadovoljan pristupom igrača na pripremama i njihovom ambicijom da se što pre uklope u tim.

-Svi osim (Nikole) Đurđića više i nisu novajlije… Zadovoljan sam pristupom igrača i velikom ambicijom da se brzo uklope na sve ono što kroz istoriji nosi dres Partizana – rekao je Tomić, objavljeno je na sajtu crno-belih.

Povezana vest:  Kirovski i Kaluđerović zadovoljni pobedom

Fudbaleri Partizana nalaze se u Poljskoj gde će odraditi završni deo priprema za novu sezonu. Crno-beli će u mestu Gnjevino, nedaleko od Gdanjska, ostati do 7. jula.

-Sutra nas čeka već prva kontrolna utakmica protiv jakog protivnika APOEL-a, koja je ostala po rasporedu iz prvobitnog plana priprema. Mi imamo svoj plan rada i režim i važno je da sve teče kako smo zamislili za početak kvalifikacija za Evropa ligu – rekao je Tomić.

Povezana vest:  Stanojeviću meč protiv Srema otklonio dileme

-Imamo veliki broj igrača na pripremama, ali i kratak vremenski period, tako da moramo da budemo uigrani shodno mogućim dolascima, ali i odlascima. Ovo je fudbal i sve se može promeniti za samo pet minuta. Drago mi je i da nema ozbiljnijih povreda. Poslužilo nas je vreme u Beogradu, a i zasada sve teče po planu i u Poljskoj – dodao je trener Partizana.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Čelnicima UEFA smeta humor Monti Pajtona

Fudbaleri Partizana će novu sezonu početi 14. jula utakmicom drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Crno-beli će igrati protiv pobednika duela između sofijske Slavije i Zaglebja iz Lubina.

Partizan je domaćin u prvoj utakmici, dok će se revaš igrati 20. jula ako protivnik bude Slavija, odnosno dan kasnije ako protivnik bude Zaglebje.