Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa zaslužila večeras pobedu protiv Dinama, ali i da posle 1:1 ima šanse za da se plasira u narednu rundu.

-Zaslužili smo da pobedimo sa 1:0, ali nismo uspeli. Videli smo da možemo sa njima i nadamo se da ćemo u revanšu imati više sreće u završnici. Ko bude bio bolji u revanšu, neka prođe dalje – rekao je Lalatović novinarima posle utakmice u Novom Sadu.

Vojvodina je igrala nerešeno 1:1 sa Dinamo Minskom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Lalatović je naveo da je zadovoljan igrom, posebno u prvom poluvremenu, a da je ljut zbog grešaka.

Povezana vest:  Ronaldinjo: Mesi bolji od Ronalda

-Jako mi je žao što smo na takav način primili gol pred kraj utakmice. Sami smo krivi jer kada igrate protiv ovakve ekipe morate da imate koncentraciju svih 90 minuta i primili smo gol kako smo ga primili. Oni imaju bolji rezultat od nas, ali imamo aktivan rezultat za dalje – kazao je Lalatović.

On je istakao da mu smeta to što igrači koriste samo jednu nogu.

-Primili smo gol iz svoje greške. Ako neko treba da centrira levom nogom, nek centrira levom, a ne desnom spoljnom. A, kod svog gola izbiješ levom, a ne desnom spoljnom. Iz takve greške smo primili gol – rekao je trener novosadskog kluba.

Povezana vest:  Anćeloti: Dosta više o Kavaniju

Prema njegovim rečima, igrači Vojvodine su bili svesni da će imati problem „ako stanu u drugom poluvremenu“ jer Dinamo ima „fenomenalne igrače, odlične individualce“.

-Publika nas je nosila u prvom poluvremenu, igrali smo na njihovim krilima. U drugom smo svi stali. Da smo nastavili u istom ritmu, možda to i ne bi bilo tako. Ali, teško je igrati visok presing 90 minuta. Žao mi je što svi zajedno na stadionu nismo bili još agresivniji – rekao je Lalatović.

Povezana vest:  Murinjo: Azar je prošle sezone bio bolji od Ronalda

Trener Dinama Sergej Borovskij rekao je da je rezultat dobar za njegov tim, ali da neće biti lako u revanšu.

-Utakmica je bila veoma teška, posebno u prvom poluvremenu. Protivnik je bio vrlo jak. Napravili smo samo jednu grešku, kada smo primili gol. Ovaj rezultat je za nas pozitivan, ali smo videli da je Vojvodina veoma jaka i neće nam biti lako u revanšu – rekao je Borovskij.

Revanš će se igrati za sedam dana u beloruskom gradu Brest.