dzon_teri_celziSP JUŽNA AFRIKA

 

Džon Teri: Francuzi su pogrešili što su oterali Anjelku

 

Štoper engleske reprezentacije Džon Teri stao je u odbranu svog klupskog saigrača iz Čelzija Nikolasa Anjelke nakon što je ovaj oteran iz kampa francuske reprezentacije u Južnoj Africi.

Anjelka je oteran zbog incidenta koji se dogodio na poluvremenu utakmice između Francuske i Meksika (2-0 pobeda Meksika), kada je navodno napadač Čelzija verbalno teško uvredio francuskog selektora Rajmonda Domeneka, na što je Francuski fudbalski i savez reagovao odstranjivanjem iz tima.

Povezana vest:  Moreira dolazi u Vojvodinu!?

Teri je celi slučaj video drugačije i ne veruje da je Anjelka uvredio Domeneka, već da je hteo nešto da mu sugeriše.

-Vidim da su ga poslali kući jer je rekao svoje mišljenje, a možda će i nekoga od nas (engleskih igrača) poslati kući nakon večernjeg sastanka – rekao je Teri, aludiravši na vanredan sastanak koji je sazvao engleski selektor Fabio Kapelo sa svim svojim igračima, a koji će se održati večeras, zbog slabe igre Engleske u prve dve utakmice u grupi C u kojima su osvojili tek dva boda (1-1 sa SAD-om i 0-0 s Alžirom).

Povezana vest:  Ronaldo: Mesi je najbolji na svetu

-Niko je zaista dobar momak. Pre nego što je došao u Čelzi puno se toga negativnog pisalo o njemu, ali on je sjajna osoba i sjajan fudbaler. Niko je tih momak, ali dovoljno je dugo u fudbalu i da ima šta da mi kaže, stao bih i poslušao ga šta će reći jer je sjajan igrač. Očigledno je da su u francuskoj reprezentaciji doneli pogrešnu odluku – zaključio je štoper engleske reprezentacije.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Drogba: Idemo u Barselonu da izborimo finale