navijaci_ispred_stadionaSP JUŽNA AFRIKA

 

Navijači ispratili srpske fudbalere u Nelspruit

 

Fudbalska reprezentacija Srbije na večerašnjem treningu ponovo je imala podršku grupe od oko 50 navijača koji su je ispratili u Nelspruit, gde će prekosutra sa Australijom igrati odlučujuću utakmicu za plasman u drugi krug Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Navijači su uzvikivali „Srbija, Srbija“, „Hoćemo pobedu“, „Ne posustajte“ i skandirali selektoru Radomiru Antiću, kapitenu Dejanu Stankoviću, Nemanji Vidiću, Nikoli Žigiću, „majstoru Lanetu“ (Milanu Jovanoviću) i „turbo (Milošu) Krasiću“.

Povezana vest:  Laković pozvao sukobljene strane u Beogradu na dogovor

Pevale su se i pesme „Marš na Drinu“ i „Tamo daleko“.

Navijači Srbije su na trening ekipe došli i posle poraza od Gane u prvom kolu Grupe D kako bi joj pružili podršku pred duel sa Nemačkom, što su im „orlovi“ vratili pobedom od 1:0.

Eventualna pobeda Srbije garantuje plasman u osminu finala, dok bi im u slučaju povoljnog rezultata sa utakmice između Nemačke i Gane bio dovoljan i nerešen ishod.

Povezana vest:  Roben: Ne zanima me ko će u finale,Real će osvojiti titulu

Fudbaleri su ranije danas slobodno vreme iskoristili da posete zoološki vrt u Johanesburgu, a Marko Pantelić i Vladimir Stojković i da odu do jedine srpske crkve u Johanesburgu, crkve Svetog apostola Tome.

„Orlovi“ će put Nelspruita krenuti sutra u 11 sati, a trening će imati u 19 časova.

Utakmica će se igrati 23. juna u 20.30.