Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da su njegovi igrači shvatili da više nemaju prava na grešku i dodao da je predstojeća utakmica sa Radom prekretnica za crno-bele.

-Očekuje nas još jedna utakmice pred pauzu u prvenstvu i protivnik koji je vezao tri pobede u poslednje tri utakmice. Reč je o gotovo sigurno najiskusnijoj ekipi u našoj ligi u ovom trenutku, to je pravi takmičarski tim, tim koji je oformljen da bude medju prvih pet-šest – rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Partizan sutra od 19.00 dočekuje Rad u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

Crno-beli su u prošlom kolu izgubili od Spartaka (1:2) i prekinuli niz od dve pobede pa zauzimaju 11. mesto na tabeli sa sedam bodova. „Gradjevinari“ su posle tri uzastopna poraza na početku prvenstva vezali tri pobede i nalaze se na sedmom mestu na tabeli sa devet bodova.

Povezana vest:  Navijač Sarajeva teže povređen u tuči

-S druge strane, mi konačno imamo dobru radnu nedelju iza sebe. Igramo na svom stadionu i tražimo pobedu koja nam je preko potrebna. Mislim da su svi igrači ove nedelje shvatili da nemaju više prava na kikseve i da moramo vratimo Partizan na pobednički put – rekao je Nikolić.

Nikolić je rekao da se, osim priprema utakmica, kao i prethodnih nedalja, bavi selekcijom igrača.

-Polako tražimo te momke koji će biti pravi i koji će moći da iznesu zahteve Partizana, a to je da Partizan počne da pobedjuje i da to može da čini u serijama… Ova utakmica je za nas na neki način prekretnica i mislim da su toga svi svesni. Jedino što očekujem od igrača sutra je prepoznavanje momenta, davanje maksimuma u ovom momentu, da isprazne sve što imaju u sebi i da kroz zajedničku igru dodjemo do pobede – rekao je Nikolić.

Na pitanje da li će biti promena u timu u odnosu na meč sa Spartakom, Nikolić je rekao da će „nekih promena biti“.

Povezana vest:  Šoukros u Stouku još pet i po godina

-Pravo vreme za neke reševanje odredjenih stvari je pauza koja dolazi posle utakmice sa Radom. Sada je najbitnije da dobijemo ovu utakmicu – rekao je trener Partizana.

Poslednje pojačanje Partizana je Uroš Djurdjević, pa je novinare zanimalo da li će možda biti u timu.

-U sportu je sve proces, ništa ne može da se desi preko noći. Uroš je u dobrom stanju, dobio je poziv u mladu reprezentaciju Srbije. On ima neosporan kvalitet u napadu i profil napadača kao što je on je potreban Partizanu, ali ne treba niko od njega ne treba da očekuje da će u prvoj utakmici… Može da se desi, ali moramo da budemo svesni da će biti potrebno neko vreme – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  FRANCUSKA LIGA, Rezultati 2. kola i tabela