Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je njegova ekipa može da bude zadovoljna osvojenim bodom protiv Irske na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

-U drugom poluvremenu smo dodali gas, zaigrali odlučnije i preokrenuli, ali nam je u finišu opet pala koncentracija. Možemo da budemo zadovoljni ovim bodom – rekao je Ivanović novinarima u Beogradu.

Fudbalska reprezentacija Srbije remijem je počela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018, pošto je večeras u Beogradu odigrala 2:2 sa selekcijom Irske.

Golove za Srbiju postigli su Filip Kostić u 62. minutu i Dušan Tadić u 69. iz jedanaesterca, dok su strelci za Irsku bili Džef Hendrik u trećem i Deril Marfi u 81. minutu.

Povezana vest:  Superliga: Uslovne licence Zvezdi, Napretku i Mladosti

-Ekipa je još mlada, zelena i može još mnogo da napreduje. Nadam se da ćemo u budućnosti ispraviti greške koje nam se često ponavljaju. Kvalifikacije su tek počele, ima još devet utakmica i nadam se da će biti bolje – naveo je Ivanović.

Ivanović je naveo da su Irci verovatno zadovoljniji bodom.

-Irci nisu pokazali preteran kvalitet, ali kada primite dva gola na domaćem terenu teško da možete da pobedite. Oni su došli po bod i svakako su zadovoljniji ovim rezultatom… Ubrzo nam predstoji gostovanje u Moldaviji i moramo da se okrenemo toj utakmici. Nadam se pobedi – rekao je Ivanović.

Povezana vest:  Inter ubedljiv, sigurna pobeda Napolija

I Antonio Rukavina je naveo da su kvalifikacije tek počele i da Srbija može da bude zadovoljna osvojenim bodom.

-Bila je teška utakmica, kao što smo i očekivali. Bilo je otvoreno, nažalost brzo smo primili gol posle čega su se oni potpuno povukli. Teško smo dolazili do šansi, ali u drugom poluvremenu je bilo bolje. Sve u svemu, možemo da budemo zadovoljni bodom, iako smo očekivali pobedu. Kvalifikacije su tek počele – rekao je Rukavina.

Povezana vest:  Mesut Ozil celokupnu premiju poklonio deci u pojasu Gaze

-Posle drugog gola kao da smo se zadovoljili, iako je bilo još dosta da se igra. Možda bi bilo bolje da smo ga kasnije dali – dodao je Rukavina.

Srbija će u narednom koli 6. oktobra gostovati u Moldaviji, dok će Irska na svom terenu dočekati Gruziju.