Član privremene uprave Partizana Miloš Vazura rekao je posle današnjeg odlaganja izborne skupštine kluba da „situacija privremenosti“ nikome ne odgovara, i ocenio da opozicija i ne želi da ovaj fudbalski klub dobije novo rukovodstvo.

-Oni su govorili da skupštine neće biti, da ćemo opet da je pomeramo…Mi smo je zakazali, a ja sam danas u medijima čitao njihove najave da dolaze. Nisu se pojavili, što je skandal. Situacija privremenosti apsolutno ne valja. Da je opozicija došla, klub bi izašao iz toga – rekao je Vazura novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Povezana vest:  Gvardiola: Aguero je kvalitetan ali mora još da napreduje

Skupština kluba nije danas održana zbog nedostatka kvoruma, pošto je od 65 delegata bilo prisutno 32, odnosno jedan manje od potrebnog kvoruma.

-Mogli smo da se dogovorimo sa Lazom Radovićem da telefonom da kvorum, ali nismo hteli, da nam to ne bi sutra osporavili. Neki ljudi su bili u inostranstvu, neki su bolesni i fizički nisu mogli da dođu. Poklopilo se da nije mogao kvorum da se skupi. A drugi namerno nisu došli i to ide njima na čast – rekao je Vazura.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Severna Koreja nakon 44 godine na Svetskom prvenstvu

On je kazao da će klub nastaviti da radi normalno.

-Nastavićemo da radimo, sada je derbi na prvom mestu. Idemo dalje, a opoziciji želim da nastavi da radi i želim im sreću – rekao je Vazura.

On je ocenio da opozicija, koju predvodi Nenad Bjeković, nema želju d se skupština održi.

-Mi smo došli, a situacija u kojoj klub nema upravu nikom ne odgovara. Partizan samo gubi, ali očigledno je da to odgovara suprotnoj strani. Nismo odgovarali ni na prljavu kampanju u medijima, u koje se sada uvlači i moja porodica. Više nećemo ćutati na to. Ovo danas je velika sramota. Toliko su tražili skupštinu i nisu došli. Nisu došli ni na jednu pravnu komisiju. Apsolutno nemaju želju da se skupština održi. Njima odgovara ta situacija – rekao je Vazura.

-Partizan će da se stabilizuje. Idemo dalje, prvi cilj je da pobedimo u derbiju – rekao je Vazura.

Povezana vest:  Milojević: Zadovoljan sam, Zvezdina deca su budućnost kluba

On je kazao da je radna grupa „uvek spremna za dijalog“.