Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo rekao je da njegova ekipa nije večeras zaslužila da izgubi od Fejnorda u prvom kolu Lige Evropa.

-Naravno da nisam zadovoljan, pogotovo što nismo zaslužili da izgubimo. U drugom poluvremenu smo bili izjednačeni. Stalno smo kontrolisali utakmicu. Pokušavali smo da pobedimo, a oni su pokušavali da ne izgube – rekao je Morinjo za BT Sport.

Povezana vest:  Lalatović: Moramo da budemo jaki, nije sramota izgubiti od Zvezde

Fudbaleri Mančester junajteda izgubili su večeras u Roterdamu od Fejnorda sa 1:0, golom Tonija Vilene u 79. minutu, u utakmici prvog kola Grupe A u Ligi Evropa.

Morinjo, koji je napravio osam izmena u odnosu na utakmicu sa Mančester sitijem pre pet dana, rekao je da je prilikom dodavanja lopte strelcu jedinog gola, Nikolaj Jorgensen bio u ofsajdu.

Povezana vest:  Kineski investicioni fond kupio Vest Bromvič Albion

-Mi smo napadali, ali ono su postigli gol. To je bila dupla nesreća, pošto je to bio čist ofsajd. U Ligi Evropa bićemo ekipa koju svako želi da pobedi – dodao je Morinjo.

Morinjo je u prvu postavu uvrstio Markusa Rašforda i Entonija Marsjala, ali je odbacio konstataciju o njihovoj slaboj realizaciji.

-Ne želim da idem u tom pravcu. Ne želim da personalizujem. Neki igrači su večeras odigrali prve minute u sezoni, ali očigledno je da su neki igrali bolje od drugih. Ne mogu da sudim o njima po jednoj utakmici – rekao je Morinjo.

Povezana vest:  Juventus bez Vučinića do kraja godine