Čukarički sutra dočekuje Spartak u devetom kolu Super lige Srbije, a jedan od privremenih trenera ekipe, Nenad Mirosavljević, rekao je da je cilj njegovih fudbalera da pobede.

Mirosavljević i Mihajlo Jurasović vodiće ekipu posle odlaska Milana Lešnjaka nakon serije loših rezultata.

-Očekujem pre svega da odigramo mnogo bolje nego na prethodnim utakmicama, da se ekipa razmrda i vrati samopouzdanje. To su sve odlični igrači, koji sigurno nisu zaboravili da igraju fudbal. Reč je o padu samopouzdanja. Prvu stvar koju smo ovih dana pokušali da uradimo jeste da ih motivišemo i podignemo im veru u sebe. Sigurno da loši rezultati ne motivišu ekipu, ali sam isto tako siguran da će posle dva-tri dobra rezultata sve opet da se vrati na pravi put – rekao je Mirosavljević za sajt kluba.

Povezana vest:  Prijateljski meč Brazila i Čilea 29. marta

On je ocenio da je svaka utakmica teška za ekipu sa Banovog brda posle dosadašnjih rezultata, i ocenio da će igrači „dati 300 odsto sebe“.

-Izuzetno poštujemo Spartak, imaju imaju dobru ekipu i trenera, disciplinovani su i odgovorni, biće nam teško, ali potrudićemo se i verujem u naše momke – dodao je Mirosavljević.

On je donedavno bio igrač, posle čega je bio funkcioner kluba.

Povezana vest:  Selektor Rumunije Lučesku odlazi, Hadži novi trener

-Imao sam njihovo poštovanje kao igrač, a sa ove pozicije imam ga još više. To je, naravno, obostrano i nema nikakvih problema. Siguran sam u njih – kazao je on.

Mediji su navodili da će posle odlaska Lešnjaka ekipu preuzeti trener Vojvodine Nenad Lalatović, ali je to posle demantovano.

-Ostali smo bez Lešnjaka, očekujemo novog trenera i uprava radi na tome. Nećemo ništa raditi na prečac i fokusirani smo na treninge. Prethodnih dana su jako dobro radili, Jurasović i ja smo vodili treninge i zadovoljni smo njihovim odnosom – rekao je Mirosavljević.

Povezana vest:  Konte ostaje trener Čelsija

Ulaz na istočnu tribinu sutra je slobodan, a karte za Zapad koštaju 300 dinara.