Fudbaleri Čukaričkog ostali su na dnu tabele i posle devetog kola Super lige, pošto su danas na svom terenu izgubili od subotičkog Spartaka 4:2.

Čukarički se ove nedelje razišao sa trenerom Milanom Lešnjakom zbog loših rezultata, ali privremeni stručni štab nije doneo promene. „Brđani“ su utakmicu završili sa 10 igrača, pošto je Stefan Živković dobio drugi žuti karton u 62. minutu.

Čukarički je poveo u 16. minutu golom Aleksandra Jevtića, ali je Spartak do poluvremena izjednačio.

Povezana vest:  Gradonačelnica: Rim je počastovan što će biti jedan od domaćina EP 2020

Spartak je poveo u 48. minutu golom kapitena Vladimira Torbice, a već u 51. bilo je 3:1 posle gola Đorđa Ivanovića.

Čukarički je posle isključenja Živkovića smanjio na 3:2 golom Ismaela Beka Fofane, ali nada domaćih nije dugo trajala, pošto je Ognjen Mudrinski već u sledećem napadu povisio na 4:2.

Ovo je bio šesti poraz u prvih devet kola tima koji se prošle godine izborio za Evropu. Čukarički je ostao sa samo jednom pobedom. Spartak sada ima 16 bodova na petom mestu, isto koliko i četvrti Partizan, ali uz slabiju gol-razliku.

Povezana vest:  Votford pobedio Mančester junajted

Mladost iz Lučana pobedila je u gostima Novi Pazar sa 2:1 i tako ostala na šestom mestu sa 15 bodova.

Novom Pazaru je ovo bio četvrti poraz u poslednjih pet utakmica i sada je 12. na tabeli sa osam bodova. Pazarcima je ovo bila peta utakmica kod kuće ove sezone i četvrti poraz na stadionu koji važi za treće najteže gostovanje u Srbiji.

Povezana vest:  Održan dečji fudbalski kamp Nacionalnog tima Italije pod pokroviteljstvom Banca Intesa

Radnik je kod kuće pobedio Voždovac sa 3:1. Ranije danas, Bačka je kod kuće pobedila Metalac sa 1:0, dok je Partizan u „večitom“ derbiju savladao Crvenu zvezdu, takođe sa 1:0.

U toku je utakmica Javor – Rad.