diego_maradona_argentina_vs_greceSP JUŽNA AFRIKA

 

Dikego Maradona: Bojim se Meksikanaca

 

Argentinskog selektora Dijega Armanda Maradonu ne može se zaustaviti. Nekadašnji fudbalski as samo niže izjave, a mikrofoni su večno oko njega.

 

Tokom subote je govorio o želji da trenira Napoli jednoga dana, o ispadanju Italijana, dan ranije se pozabavio i Žoeom Mourinjom, a napokon su na red došli i meksički fudbaleri, suparnici njegove Argentine u osmini finala Svetskog prvenstva.

Povezana vest:  Srbija bez Kolarova i Kostića, pozvani Gajić i Mladenović

 

Utakmica je na program sutra, u večernjem terminu (20.30 sati) u Johanesburgu.

-Neće biti lako, bojim se i respektujem svakog meksičkog fudbalera – započeo je Maradona i nastavio: – Dosta sam razgovarao s Aguerom i Maksijem Rodrigezom po pitanju meksičkog selektora Aguire. Samo ga hvale i lepo im je setiti se zajedničkog perioda u madridskom Ateltiku. Ali, sve sam to znao i sam. Cenim izuzetno Aguira, veliki je trener. Ostvario je mnoge uspehe, a treba ga poštovati i zbog ovog plasmana u osminu finala.

Povezana vest:  Slavko Perović u Radu

 

Maradona je nastavio: – Pojma nemam ko me čeka na suprotnoj strani. U petak je bila najavljena jedna postava Meksikanaca, danas već druga. Ko zna kakve promene slede do nedelje. Ali, sve su to izuzetni igrači i tehničari. Markuez je sjajan, Dos Santos također, pa Guardado, Blanko… Sigurno je tek jedno – čeka nas teška utakmica.

Povezana vest:  Petrović: Rusi su mnogo jaki, ali hoćemo pobedu