Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je večerašnja utakmica protiv PAOK-a u Beogradu bila „vrlo lepa i vrlo kvalitetna“, a ocenio je i da je Saša Ilić zasluženo postao najveći igrač crno-belih.

-Večeras je, pre svega i što je najvažnije, prikazan omaž svemu što je Saša Ilić uradio za ovaj klub. Večeras je, po brojnim statistikama, postao najveći igrač ovog kluba. Kroz Partizan je tokom ovih sedam decenija prošlo mnogo dobrih igrača i dobrih ljudi. Mislim da mu to sasvim zasluženo pripada – rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Povezana vest:  EP ZA KADETE, SRBIJA – DANSKA 2:3, Šamarčina od Danaca

On je kazao i da je utakmica, koju je njegov tim izgubio 1:2, bila korisna za sastav.

-Ovo je bila utakmica dva bratska kluba. Mi smo više puta igrali u Solunu i velika želja nam je bila da PAOK dodje u Beograd. Utakmica je bila zanimljiva i sadržajna. Imali smo smušen start, što je možda posledica jačih treninga koje smo imali ove nedelje. Posle toga je bila jedna od najboljih igara Partizana ove jeseni – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Edgar Davids ove sezone igra za Kristal Palas

On je naveo da je tim promašio nekoliko „zicera“.

-Utakmica nam je koristila u svakom slučaju. Hvala publici što je došla da nas bodri, a pre svega hvala mom kolegi Vladi Iviću i ljudima iz PAOK-a. Bilo je vrlo lepo i kvalitetno večeras sa svih aspekata – rekao je Nikolić.