Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je posle današnjeg plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije da su njegovi igrači bili bolji od domaćeg Novog Pazara i da su zaslužili sreću tokom izvodjenja jedanaesteraca.

-Ovo je takmičenje gde nema popravnog. Bila je to tvrda utakmica protiv rivala koji je od dolaska trenera Zorana Govedarice čvršći, agresivniji i opasniji. Zaustavili smo Envera Alivodića i Anida Travančića, a mojim igračima nedostajao je završni pas. Zameram im što nisu češće šutirali – rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Vojvodina se večeras plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom u Novom Pazaru posle boljeg izvodjenja jedanaesteraca sa 3:2, pošto je u regularnom delu utakmice bilo 0:0.

Povezana vest:  Otac: Nejmarovo zdravstveno stanje je zabrinjavajuće

Šef stručnog štaba Novog Pazara Zoran Govedarica ocenio je da je Vojvodina potvrdila da je trenutno najbolja domaća ekipa i da igra najlepši fudbal.

-Očekivali smo da će nas sreća pogledati na ‘penal ruletu’, a tokom psihički teške utakmice imali smo i šansu preko Alivodića. Vojvodina je imala veći posed i više prilika, dobro smo se branili, ali bilo je očigledno da je težak teren za vreme meča sa Napretkom izmorio moje fudbalere. Nemamo, ipak, za čim da žalimo – kazao je Govedarica.

Povezana vest:  Runi u krizi zbog golgeterskog posta

U četvrtfinalu Kupa Srbije, koje je na programu 5. aprila, igraće i branilac trofeja Partizan, Crvena zvezda, Mladost iz Lučana, Voždovac, Čukarički, čačanski Borac i užička Sloboda.