Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da ekipi nedostaje povređeni Gelor Kanga, ali da se nada pobedi nad Radom uprkos njegovom odsustvu.

-Malo nam nedostaje Kanga i imamo problema zbog toga što on ne igra. Nadam se da će onaj ko ga zameni odigrati kvalitetno i doprineti tome da pobedimo – rekao je Božović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda će u nedelju dočekati Rad u 14. kolu Super lige, u kom će imati priliku da se učvrsti na prvom mestu.

Povezana vest:  Liverpul spremio 20 miliona funti za Mktarijana

-Očekujemo pobedu, normalno. Ako budemo igrali kako možemo, ne bi trebalo da bude problema. Rad je disciplinovana ekipa sa iskusnim fudbalerima i nije za potcenjivanje – kazao je Božović.

Pored Kange, crveno-beli takođe zbog povrede neće moći da računaju na Mihaila Ristića, dok su ostali zdravi i spremni.

Božović je naveo da ima dilemu samo kada se radi o jednoj poziciji za predstojeću utakmicu i da još razmišlja koga da uvrsti u tim.

Povezana vest:  Radnički: Sramna dešavanja na utakmici sa Partizanom

Mediji iz Gane su pisali o tome da je Zvezda zainteresovana za napadača Abednegu Tetehua, koji bi navodno trebalo da zameni Uga Vijeiru. Božović je kazao da za to „prvi put čuje“ i da „ne zna o čemu se radi“.

Kada je reč o produženju ugovora sa Vijeirom, Božović je rekao da je portugalski napadač igrač Zvezde do juna i da klub planira da ga zadrži, ali da igrač okleva.

Povezana vest:  Policija identifikovala Kirklandovog napadača

-Ugo je igrač Crvene zvezde do juna iduće godine. Ponuđen mu je novi ugovor, a ne znam dokle se stiglo, mislim da on okleva – rekao je Božović.

Utakmica će se igrati sutra od 15.00 na stadionu „Rajko Mitić“.