baloteli_interMorati: Odšteta za Balotellja je 40 miliona evra

 

 

-Donesite 40 miliona evra i Baloteli je vaš – poručio je svim potencijalnim zainteresovanim kupcima za mladog, 19-godišnjeg napadača Marija Balotelija predsednik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati.

Proteklih dana pisalo se o interesovanju Arsenala i Mančester Sitija za usluge talentovanog fudbalera, koji je zbog teške naravi i problematičnog ponašanja često bio u konfiktima s bivšim Interovim trenerom Žozeom Mourinjom. Zbog toga je Mourinjo znao da ga izostavi iz konkurencije za ekipu, ali je Baloteli ipak uspeo da prikupi devet pogodaka u Seriji A prošle sezone, u kojoj je Inter osvojio trostruku krunu, italijansko prvenstvo i Kup, te Ligu šampiona.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati i tabela 17. kola Super lige Srbije

-Ko želi da uzme našeg talentovanog strelca, moraće to i skupo da plati – istakao je Morati, komentarišući zanimanje za Balotelija.

 

Igračev menadžer Mino Raiola podvukao je da će Balotelijeva budućnost u Interu zavisi o minutaži koju će mu ukazivati novi trener Rafael Benitez.  Svavko treba se podsetiti i na vrlo jaku konkurenciju u napadačkom redu Intera, koju Baloteliju čine Samuel Eto’o, Diego Milito i Goran Pandev.

Povezana vest:  Nejmar pauzira tri meseca zbog povrede i operacije