Treneri Vojvodine i Partizana, Nenad Lalatović i Marko Nikolić, složili su se u oceni da je remi u njihovom današnjem susretu „najrealniji“ ishod. Utakmica 18. kola završena je 0:0, tako da su timovi ostali na deobi drugog mesta.

-Bila je ovo lepa prvenstvena utakmica, sa šansama na obe strane. Ambijent je bio lep, a atmosfera je bila prava fudbalska. Žao mi je samo što nije bilo golova, više u mreži Partizana, da bi se naši navijači obradovali. Ovo je ipak najrealniji rezultat. Oni su imali dve stopostotne šanse, kao i mi – rekao je Lalatović televiziji Arena.

Partizan je u nadoknadi vremena pogodio prečku, a Filip Malbašić je promašio izglednu šansu za Vojvodinu.

Povezana vest:  Forbs: Mesi najplaćeniji fudbaler u 2020. godini

-Bilo bi lepo da je Malbašić dao taj gol, bio bi to šlag na tortu. Čestitam igračima na pruženoj partiji. Mi se okrećemo sledećoj utakmici, drugoj teškoj u pet dana, pošto dočekujemo Napredak. Mi ne gledamo ni Crvenu zvezdu ni Partizan, gledamo samo sebe. Žao mi je što nismo pobedili, ali to ne bi bilo realno – rekao je Lalatović.

Povezana vest:  Konte ne može da vodi Juventus ni u Ligi šampiona

Nikolić je imao slično mišljenje, ali je ocenio da je njegov tim bio bliži pobedi.

-Prava derbi utakmica, tvrda i borbena, ali ne mogu da se otmem utisku da smo bili bliži pobedi. Imali smo prečku, stativu, šanse Božinova, Stevanovića, Leonarda, previše promašaja za ovu utakmicu. Imali smo i mnogo kadrovskih problema, pa nismo imali adekvatnu rotaciju, pogotovo u napadu, da bismo dobili ovu utakmicu – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Reprezentativci Srbije: Nismo zaslužili poraz

-Idemo dalje, ima još mnogo da se igra. Ovo je bila 14. utakmica u nizu bez poraza. Ima još mnogo do kraja da se igra, ali ne mogu da se otmem utisku da smo bili bliži pobedi – rekao je Nikolić.