Fudbaleri Voždovca počeli su danas pripreme za drugi deo sezone, sa malim igračkim promenama u odnosu na prvi deo.

-Igrači su došli spremni na pripreme i spremni za sve izazove koji ih očekuju – rekao je direktor kluba Goran Grkinić na okupljanju igrača.

Voždovac će do 27. januara trenirati u Beogradu, a od tada će biti u Antaliji. U Beogradu će se sastati sa Hajduk Lionom i Radničkim iz Obrenovca, dok će u Turskoj igrati protiv Ordabašija, nekim od makedonskih prvoligaša i beloruskim Šahtjorom.

Povezana vest:  Bahar: Zvezdina istorija impresivna, zajedno možemo da napravimo velike stvari

Voždovac će po povratku u Beograd iz Turske imati generalnu probu protiv Sindjelića. Trener ekipe Ilija Stolica rekao je da je završnica jesenjeg dela prvenstva smernica za budućnost.

-Završnica jesenjeg dela je prošla kako smo očekivali i to nam je prava smernica za budući period. Mnogo dobrih stvari smo uradili što nas je još više približilo plej-ofu – rekao je Stolica.

Povezana vest:  Aleksandar Čigrinski novi vlasnik Vitesea

Igrački kadar je malo promenjen, a Stolica je najavio ostanak velikog broja igrača, dok će se pojačanja dovoditi samo u slučaju upražnjenih mesta u timu.

Kapiten Voždovca Miloš Pavlović kazao je da će se ekipa truditi da se što bolje spremi za nastavak sezone.

-Pokazali smo na kraju jesenjeg dela da možemo da idemo ka plej-ofu i Voždovac svakako zaslužuje bolje mesto na tabeli – kazao je Pavlović.

Povezana vest:  Lev: Bajern se ove sezone neće prošetati do titule

Voždovac posle 21 kola zauzima deveto mesto u Super ligi Srbije sa 27 bodova, tri manje od Radnikog i Spartaka, koji su na mestima koje vodi u plej-of.