Fudbaleri Stouka i Mančester junajteda odigrali su danas nerešeno 1:1 u utakmici 22. kola Premijer lige, a pobede su upisali Everton, Vest Hem i Vest Bromvič Albion.

Stouk je poveo u 19. minutu autogolom Mate, a izjednačenje i bod Junajtedu doneo je Vejn Runi u 94. minutu iz slobodnog udarca.

Runi je ovim pogotkom stigao do brojke od 250 golova postignutih u dresu „crvenih djavola“, pa je tako postao najbolji strelac Junajteda u istoriji.

Povezana vest:  Ronaldo kažnjen sa dve utakmice neigranja

Ekipa Stouka je deveta na tabeli sa 28 bodova, dok je Junajted i dalje šesti sa 41 bodom.

Minimalnu pobedu ostvarili su fudbaleri Evertona koji su u gostima slavili protiv Kristal Palasa.

Sve do 87. minuta rezultat je bio 0:0, ali je tada Šejmus Kolman zatresao mrežu Kristal Palasa i doneo svojoj ekipi desetu pobedu u šampionatu.

Everton je na sedmom mestu na tabeli sa 36 bodova, a Kristal Palas na 18. poziciji sa 16 bodova. Ovo je bila sedma uzastopna utakmica u Premijer ligi u kojoj Kristal Palas nije uspeo da upiše trijumf.

Povezana vest:  Nikolić novi trener fudbalera Vojvodine

Vest Brom je na svom terenu pobedio Sanderlend sa 2:0, a strelci su bili Daren Flečer u 30. i Kris Brant šest minuta kasnije.

Posle devete pobede u šampionatu, Vest Brom je osmom mestu na tabeli sa 32 boda, dok je Sanderlend poslednji sa 15 osvojenih bodova.

Fudbaleri Vest Hema su u gostima bili bolji od ekipe Midlsbroa sa 3:1. Dva gola za pobedničku ekipu postigao Endi Kerol, a jedan Džonatan Kaljeri. Strelac jedinog gola za Midlsbro bio je Kristijan Stuani.

Povezana vest:  Bugarski klubovi traže odlaganje prvenstva

Bornmut i Votford odigrali su nerešeno 2:2.

Svonsi je ranije danas pobedio Liverpul na Enfildu sa 3:2, a poslednju utakmicu današnjeg programa kasnije igraju Mančester siti i Totenhem.