zlatan-ibrahimovic-fc-bacelonaBarselona: Ibrahimović može u Milan, ali želimo Pata

 

Od kraja sezone u Barseloni ne prestaju priče o tome kako će se već ovog leta zahvaliti Zlatanu Ibrahimoviću, i pustiti ga da nastavi svoju karijeru u nekom drugom klubu.

Iako švedski fudbaler nije imao bledu premijernu sezonu u dresu katalonske ekipe, izgleda da im takav igrač ne odgovara u njihovoj koncepciji, pa su pre dvadesetak dana odlučili da dovedu Davida Vilju koji će, gotovo sigurno, iduće sezone biti prva napadačka opcija trenera Josepa Gvardiole.

Povezana vest:  Hanover smenio trenera Bergmana

Ibrahimovićevo ime se dovodilo u kontekst mogućeg odlaska u Mančester Siti ili, možda, povratak u Italiju, u Milano ili Juventus.

Čelnici Barselone su malo govorili da nemaju ništa protiv odlaska robusnog Šveđanina, potom su demantovali takve navode i kleli se u ljubav, ali nove informacije opet naglašavaju da su spremni otići dalje bez njega.

Čak štaviše, u Barceloni navodno imaju spreman posao. Voljni su da ga pošlju u Milan, ali za uzvrat traže 20-godišnjeg Brazilca Aleksandra Pata, kao i određeni novčani iznos oko kojeg bi se dogovorili sa kolegama iz Milana.

Povezana vest:  Pogba: Mi smo Juventus i možemo protiv Bajerna