Fudbaleri Real Madrida nastaviće sutra pohod ka 12. tituli prvaka Evrope, a prvi rival na tom putu biće im Napoli. Real će ove sezone pod vodjstvom trenera Zinedina Zidana pokušati da postane prvi klub koji je odbranio trofej Lige šampiona.

Igrači španskog kluba svesni su težine protivnika i traže oprez u prvoj utakmici šesnaestine finala.

-Napoli ima odličan tim i u dobroj je formi. Pokušaćemo da ne primimo gol, kako bismo mirnije mogli da dočekamo revanš. Biće veoma teško, ali se nadamo najboljem – rekao je Serhio Ramos.

S druge strane, u Napoliju vlada veliki optimizam, a pojedini fudbaleri tog kluba su istakli da se neće zadovoljiti nerešenim rezultatom u Madridu.

Povezana vest:  Adrijano pauzira zbog povrede mesec dana

-Imamo veliku priliku. Može da se kaže da je nerešen rezultat dobar, ali se nećemo zadovoljiti remijem jer želimo više od toga – kazao je golman Napolija Pepe Reina.

Utakmica će se igrati u sredu od 20.45 na stadionu „Santjago Bernabeu“ u Madridu. Revanš je zakazan za 7. mart. Druga utakmica zakazana za utorak počeće u isto vreme, a taj duel bi trebalo da bude jedan od zanimljivijih u šesnaestini finala.

Povezana vest:  Matić kapiten Junajteda? Robson: Matić ima to u sebi

Bajern će dočekati Arsenal i pokušati da zabeleži što bolji rezultat, pošto je cilj nemačkog kluba da osvoji trofej, prvi od 2013. godine. Utakmicu u Minhenu sudiće srpski arbitar Milorad Mažić.