felipe_melo_brazilFelipe Melo: Taj odvratni zvuk vuvuzela me zaj…

 

Još će se neko vreme raspravljati i raspredati o ranom ispadanju Brazila sa Svetskog prvenstva, koje je u nedelju završeno pobedom Španije.

 

Iako su na papiru bili prvi favoriti za krunu, Brazilci su zastali već u četvrtfinalu, a tamo ih je s 2-1 pobedio budući finalista, reprezentacija Holandije.

 

U tom je susretu Brazil vodio 1-0 i kontrolisao situaciju do primljenog pogotka za 1-1, kada je Felipe Melo nabačenu loptu od Sneijdera tek dodirnuo, ali dovoljno da prevari svog golmana Žulija Cezara i pošalje je u mrežu.

Povezana vest:  Partizan bolji od Torshavna i u revanšu

 

Nakon toga je Melo dobio crveni karton zbog gaženja Robena, a Snajder je pogotkom za 2-1 poslao Brazilce kući.

 

U Brazilu je veliki broj navijača osudio veznog igrača Juventusa okrivljujući ga da je glavni krivac za posrtanje reprezentacije, te su mu čak zapretili da ne dolazi na odmor u domovinu.

-Taj odvratni zvuk vuvuzela me zajebao. Žulio Cezar je vikao da ima tu loptu, ali nisam ga čuo. Morao sam da skočim na loptu i sve je završilo najgore moguće po nas – opet se prisećao Melo te utakmice koja će mu, verovatno, obeležiti karijeru.

Povezana vest:  Inter želi da zadrži Murinja

 

-Ne mogu da prihvatim da je sve bio negativno što sam učinio na Mundijalu, a upravo takav utisak dobijam kada slušam sve komentare. Niko ne komentariše asistenciju za Robinja, prethodne moje dobre nastupe. Samo me se ocrnjuje i muka mi je od toga – rekao je Melo za Rede Globo i dodao:

Povezana vest:  Skolari: Nejmar nije osećao noge

 

-Naravno da prihvatam jedan deo kritika za utakmicu protiv Holandije, ali znam da sam dao sve od sebe. Nekad nemaš sreće i dogodi se takva utakmica.