Trener Mančester junajteda Žoze Morinjo rekao je da je i dalje najbolji trener fudbalskog kluba Čelsi, nakon što su ga navijači londonskog kluba vredjali tokom utakmice u FA kupu.

Čelsi je sinoć na svom terenu pobedio Mančester junajted sa 1:0 i plasirao se u polufinale FA kupa, a navijači londonskog kluba su vredjali Morinja i u nekoliko navrata ga nazvali Judom. Morinjo je dva puta otpušten u Čelsiju, ali je najuspešniji trener u istoriji kluba sa tri šampionske titule.

Povezana vest:  Prvaci sveta stigli u Beograd

Morinjo je na uvrede navijača prstima pokazao broj tri, ukazujući na broj titula koje je osvojio sa Čelsijem.

-Sve do trenutka kada jedan njihov trener osvoji četiri šampionske titule, ja ću biti najbolji trener Čelsija. Do tada, Juda je broj jedan – rekao je Morinjo, preneli su britanski mediji.

Jedini gol na Stamford Bridžu sinoć je postigao N’Golo Kante u 51. minutu.

Povezana vest:  Barselona sigurna protiv Eibara, Mesi na gol od rekorda

-Mogu da me zovu kako žele. Ja sam profesionalac, branim svoj klub. Zaista sam ponosan na moje igrače i ponosan sam na navijače Mančester junajteda – dodao je 54-godišnji Morinjo.

Morinjo je nije želeo da komentariše sudjenje Majkla Olivera, koji je u 35. minutu isključio fudbalera Junajteda Andera Ereru.

-Ne želim da idem u tom pravcu. U četiri utakmice Oliver je dosudio tri penala i pokazao jedan crveni karton, to ne mogu da promenim. Rukovali smo se i čestitao sam mu. Gospodin Oliver kod kuće može da analizira, pošto ja neću da analiziram njegov rad – naveo je Morinjo.

Povezana vest:  Djukić: Partizan želi da se revanšira Voždovcu i ostane u trci

Čelsi je izbacio branioca titule u FA kupu, u polufinalu će igrati protiv Totenhema, dok će u drugom polufinalu igrati Arsenal i Mančester siti. Oba polufinala biće odigrana na londonskom Vembliju 22. i 23. aprila.