fk_novi_pazarDamir Pustinjaković u Novom Pazaru

 

Golman Danilo Pustinjaković obavezao se danas na jednogodišnju vernost fudbalskom klubu Novi Pazar, saopšteno je radiju Sto plus iz tog kluba.

Taj 33-godišnji čuvar mreže je u Novi Pazar došao iz kruševačkog Napretka, a ranije je branio i za Jagodinu, Banat, rumunski Panduri, Čukarički Stankom i Proleter iz Zrenjanina.

Šef stručnog štaba Saša Štrbac izrazio je zadovoljstvo dolaskom iskusnog golmana na Gradski stadion.

Povezana vest:  Ferguson kažnjen sa 12.000 funti

-Doveli smo proverenog čuvara mreže, a ja želim da ih u takmičarskom pogonu imam dvojicu približno istih kvaliteta, jer je prvenstvo dugo i uvek su moguće povrede ili pad forme. Videćemo da li će Petar Jokić ostati u klubu i zavisno od toga odlučiti hocemo li angažovati još jednog golmana – rekao je Štrbac.

Štrbac je nagovestio da će narednih dana ekipu pojačati još nekoliko kvalitetnih fudbalera, koji će popuniti praznine nastale odlaskom nekih važnih igrača iz prošle sezone.

Povezana vest:  FINALE KUPA SRBIJE, Jagodina i Vojvodina - za prvi trofej Kupa u istoriji

-Žao mi je što su Ivan Ćirka i Miloš Živković otišli u BASK, ali još postoji šansa da u klubu ostanu Nebojša Skopljak i Nebojša Stanojlović. Nadam se da će sa nama biti Borko Milenković i Igor Pavlović, pa ćemo uz prava pojačanja opet imati tim za poštovanje – rekao je Štrbac.

Novi Pazar je ranije napustio napadač Miloš Stojanović, koji je otišao u slovačku ekipu Zlatne Moravice, a na Gradskom stadionu vise nisu golman Dragan Starčević, kao i vezni igrači Nenad Jovanović i Nenad Simić.

Povezana vest:  Stojanović: Mnogo smo promašivali

U trenažnom procesu trenutno nisu Salih Hamidović i Damir Beširović, za koje se ne zna hoće li ostati u klubu.