Fudbaler Barselone Ivan Rakitić rekao je danas da u njegovoj ekipi nisu zadovoljni što će u četvrtfinalu Lige šampiona igrati protiv Juventusa.

„Barselona nije zadovoljna što će se suočiti sa Juventusom, a (fudbaler Juventusa Mario) Mandžukić mi je rekao da ni njima nije drago što moraju da igraju protiv nas“, rekao je 29-godišnji vezni igrač za Korijere dela Sera.

Povezana vest:  Dijego Alves pokidao ligamente kolena, pauza šest meseci

Torinska „stara dama“ za osam dana gostuje u Barseloni u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

„Oni su prestižna ekipa italijanskog fudbala. Nalaze se među pet ili deset najboljih ekipa na svetu. Igrali smo protiv njih pre dve godine pa znamo koliko su jaki“, rekao je Rakitić, prenosi Hina.

Klupu Barselone će na kraju sezone napustiti trener Luis Enrike, koji je došao u klub isto kada i Rakitić, 2014. godine. Enrike je danas ponovio da zbog umora namerava da napravi pauzu od fudbala.

Povezana vest:  Travijata iz Pariza na velikom platnu bioskopa Fontana

„Miran sam kao i ostali ovde. Bile su ovo dve i po spektakularne godine s njim, gotovo perfektne. On me je hteo u Barseloni i na tome ću mu zauvek biti zahvalan. Razumem njegovu odluku i umor jer se bavi svim detaljima ovde. Barselona mu je pod kožom“, rekao je Rakitić.

Barselona u Primeri ima dva boda manje i utakmicu više od Real Madrida.

Povezana vest:  Kapelo: Teri je lider tima, ali neće biti kapiten

„Moramo da nastavimo da pobeđujemo, još ima puno utakmica do kraja, verujemo u sebe“, rekao je hrvatski fudbaler.