Fudbaleri Hofenhajma pobedili su večeras na svom terenu ekipu Bajerna iz Minhena sa 1:0 u utakmici 27. kola nemačke Bundeslige, a slavili su i Keln, Borusija iz Dortmunda i Verder.

Jedini gol na meču, vredan tri boda, postigao je Andrej Kramarić u 21. minutu.

Bejernu je ovo bio tek drugi poraz od početka sezone, i dalje je prvi na tabeli sa 65 bodova, odnosno ima sedam bodova više od drugoplasiranog Lajpciga koji ima meč manje. Ekipa Hofenhajma je treća sa 51 bodom.

Povezana vest:  Rumenige: Dobili smo šamar od Reala

Minimalnim rezultatom večeras je slavio i Keln, koji je na svom terenu pobedio Ajntraht. Pobedu Kelnu doneo je srpski fudbaler Miloš Jojić golom u 53. minutu.

Keln je sada peti na tabeli sa 40 bodova, dok je Ajntrahj sedmi sa tri boda manje.

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su na svom terenu Hamburg sa 3:0. Golove za Borusiju postigli su Gonzalo Kastro, Sinđi Kagava i Pjer-Emerik Obamejang.

Povezana vest:  Nirnberg pustio Haristeasa bez obeštećenja

Borusija iz Dortmunda je, posle 14. pobede u šampionatu, četvrta na tabeli sa 50 bodova, a Hamburg zauzima 14. mesto sa sa 20 bodova manje.

Istim rezultatom slavio je Verder protiv Šalkea i tako zaokružio dobre partije domaćina na večerašnjim utakmicama. Strelci za Verder bili su Teodor Gebre Selasije, Maks Kruse i Maksimilijan Egeštain.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA, U utorak i sredu 2. kolo

Ekipa iz Bremena na osma na tabeli sa 35 bodova, dok je Šalke na desetoj poziciji sa bodom manje.