Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Bajerna iz Minhena u četvrtfinalu Lige šampiona i dodao da ima mnogo samopouzdanja i da ne poznaje nikoga ko sumnja u njega.

Real je sinoć posle preokreta pobedio Bajern u Minhenu sa 2:1, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Bajern je poveo golom Artura Vidala, ali je Ronaldo sa dva gola doneo pobedu aktuelnom prvaku Evrope. Ronaldo je tako postao prvi igrač koji je postigao 100 golova u takmičenjima pod okriljem Uefa.

Povezana vest:  LAV KUP SRBIJE, U petak žreb za osminu finala Kupa Srbije

„Nije lako kada gubite od ekipe kakva je Bajern, ali na početku drugog poluvremena smo se vratili u igru i pobedili, pa samo sada u dobroj situaciji. To je fudbal, da je Vidal pogodio iz penala, možda je utakmica mogla da bude drugačija. Fudbal je pun iznenadjenja, postigli smo gol, a onda su oni ostali sa igračem manje“, rekao je Ronaldo, prenela je španska Marka.

Povezana vest:  FSS: Navijači da se pridržavaju pravila na meču sa Hrvatima

Ronaldo je postigao 98 golova u Ligi šampiona, 82 za Real i 16 za Mančester junajted. Iza njega je Lionel Mesi iz Barselone sa 94 gola u najelitnijem evropskom takmičenju.

„Ne znam ko sumnja u mene, mora da su u manjini. Ljudi koji vole Kristijana nikada ne sumnjaju. Morate da mi kažete ko su ti ljudi, pošto niko od njih nije došao kod mene. Srećan sam, želeo sam da postavim ovaj rekord, a još bolje je što sam ga ostvario protiv kluba kakav je Bajern“, rekao je Ronaldo.

Povezana vest:  Siniša Mladenović novi fudbaler Radnika