Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da klub nema nameru da ovog leta proda fudbalere Aleksisa Sančesa i Mesuta Ozila, preneo je danas Skaj.

Sančesu i Ozilu na kraju sledeće sezone ističu ugovori sa Arsenalom i do sada su odbili da produže saradnju sa klubom. Za Sančesa su navodno zainteresovani Mančester siti i Čelsi.

Povezana vest:  Arsen Venger pozvan na inauguraciju Žorža Vee

Venger, koji je početkom nedelje produžio ugovor sa Arsenalom na dve godine, mora da pojača tim za narednu sezonu, ali bi ekipa sigurno bila slabija u slučaju odlaska dve najveće zvezde kluba.

„Svi će ostati u klubu ovog leta i nadam se da će produžiti ugovore“, rekao je Venger.

Upitan o mogućnosti da klub proda Sančesa i Ozila, trener je odgovorio: „Ne. Ne možemo oslabiti klub i oslabiti ekipu. Želimo da pojačamo tim. Jedino ako pronađemo igrača istog kvaliteta i ako njih dvojica apsolutno žele da odu iz Arsenala“.

Povezana vest:  Papa primio u Vatikanu fudbalske legende, utakmica za mir

„U ovom trenutku mislim da će ostati. Mi smo koncentrisani na to da tim ostane na okupu i da vidimo kako ćemo ga pojačati. Kada potpišeš ugovor, obavežeš se da do poslednjeg dana daješ sve od sebe. U interesu svakog igrača je da uvek igra fudbal, a čak i više kada se bliži kraj ugovora. Ako si pobednik, želećeš da pobediš kad god igraš“, rekao je Venger.

Povezana vest:  Inter odbranio naslov pobednika Italijanskog kupa