ashley_cole_celziReal Čelziju nudi Kaku za Kola

 

Prema pisanju engleskog Mirora, madridski Real spreman je da Čelziju ponudi zanimljivu razmenu fudbalera – u London bi otišao Kaka, a u suprotnom smeru Ešli Kol.

Poznato je da novi trener kraljevskog kluba Žoze Murinjo obožava igrča Kola, kojeg je i doveo u Čelzi iz gradskog rivala Arsenala.

Povezana vest:  Pari Sen Žermen oslabljen protiv Čelsija

Odmah po dolasku u Madrid, portugalski stručnjak je kao jednu od glavnih meta označio upravo engleskog reprezentativca, ipak Čelzi ne želi ni čuti za prodaju, čak ni za spominjanih 30 miliona funti.

S druge strane, utisak je da Murinjo previše ne mari za Kaku koji je prošlo leto stigao iz Milana za 65 miliona evra, na Santiago Bernabeu nije bio ni blizu nivoa iz svojih italijanskih dana. Zato su u Realu, čini se, došli na ideju da bi bilo dobro pokušati da realizuju razmenu Kaka – Kol, posebno kad se uzme u obzir da je menadžer Čelzija Karlo Ančeloti trenirao brazilskog igrača u Milanu i o njemu ima izuzetno visoko mišljenje.

Povezana vest:  Radamel Falkao na spisku igrača Kolumbije za SP

Sledeći dani bi trebali da pokažu da li je moguće da se realiziuje ovakva zamenu ili će glavni akteri ove priče i dalje ostati u sadašnjim klubovima.