Nemanja_vidic_i_anjelkaMančester želi da zadrži Vidića

 

U Mančester junajtedu izgleda da nisu tako lako spremni da se odreknu usluga igrača odbrane i srpskog reprezentativca Nemanje Vidića, s obzirom da su spremili novi ugovor sa znatno poboljšanim uslovima u pokušaju da zaustave odlazak srpskog reprezentativca u madridski Real, o čemu su poslednjih dana mediji naširoko spekulisali. Gardijan piše da na Old Trafordu planiraju da ponude srpskom defanzivcu dvogodišnje produženje saradnje, uz povećanje nedeljne plate sa 70.000 na 90.000 funti. Aktuelni Vidićev ugovor ističe za dve godine.

Povezana vest:  Partizan u skoro nepromenjenom sastavu počeo pripreme

Na pitanje da li će i sledeće godine Nemanja Vidić biti u ekipi sa Ostrva, menadžer Aleks Ferguson je rekao da je uveren u to. Ipak, agent srpskog fudbalera, Silvano Martino, je prilično hladno prokomentarisao špekulacije vezane za njegovog klijenta oko prelaska u Španiju:

-Iz Reala nas još uvek nisu kontaktirali. Vidić je trenutno na odmoru u Majorci i razmišlja o sledećoj sezoni u Mančesteru. Njemu je teško da napusti Englesku mada, dok traje prelazni rok, sve je opcije su otvorene – rekao je Martino.

Povezana vest:  Posebne premije fudbalerima Vojvodine za pobedu protiv Zvezde