Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je večeras da postoji više ponuda za igrače crveno-belih, ali da još uvek ništa nije defnitivno dogovoreno.

„Ima nekoliko ponuda za igrače. Ništa nije definitivno. Između ostalog, ima ponuda za Ričmonda Boaćija i Gelora Kangu, ali ima i ostalih“, rekao je Mrkela novinarima u Beogradu.

Poslednjih dana pojavile su se informacije da Boaći i Kanga odlaze u inostranstvo, ali sportski direktor crveno-belih to nije želeo da potvrdi.

Povezana vest:  Ferguson: Odbio sam ponudu Čelsija

On je rekao da će biti i dolazaka u klub, ukoliko bude odlazaka.

„Zavisi od odlazaka, na nekim pozicijama imamo rešenja, na nekim nemamo… Ukoliko bude odlazaka, biće i dolazaka. Nešto je pripremano, jer ne želimo da se dogodi da neko ode 30. avgusta, a mi da krenemo pregovore poslednjeg dana. Plan ‘B’ postoji“, rekao je Mrkela.

Povezana vest:  Bartomeu ne želi da podnese ostavku ni posle 20.000 potpisa

On se osvrnuo i na današnji „večiti“ derbi između Crvene zvezde i Partizana koji je završen bez golova.

„Videlo se da su i jedna i druga ekipa ispcprljene od meča u četvrtak. Videlo se da su oba trenera dobro pripremili igru. Mislim da smo bili bolji. Imali smo četiri, pet odličnih šansi i da smo jednu poslali u gol, mogli smo da osvojimo tri boda. Vrlo sam zadovoljan igrom fudbalera Crvene zvezde i zalaganjem na terenu. Čestitam im na tome“, kazao je Mrkela.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Francuska i Meksiko žele pobedu