aleksandar_stanojevic_vs_helsinkiStanojević zadovoljan pobedom

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je izuzetno zadovoljan pobedom nad Helsinkijem (Finska) sa 3:0 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ekipa iz Humske 1 na revanš putuje bez primljenog gola, što je i bio cilj stručnog štaba ped početak meča.

Navijači su bili 12 igrač u Humsko 1 a prva dva gola za srpskog šampiona postigli su povratnici u ekipu, Ivica Iliev i Saša Ilić u prvom poluvremenu dok je Kleo u nadoknadi vremena postigao treći pogodak. Posle meča, u Klubu sportista Aleksandar Stanojević je rekao:

Povezana vest:  Uefa bi mogla da kazni Milan

-Zadovoljan sam načinom na koji smo stigli do pobede, odbrana mora bolje da reaguje kod nekih situacija ali ćemo to regulisati u narendim treninzima a ja sam posebno sretan jer nismo primili gol što je i bio cilj pred put u Finsku. Prvo poluvreme je bilo znatno bolje i mislim da se sa ovim rezultatom možemo nadati prolasku dalje. Zabrinule su me tri prinudne izmene u drugom poluvremenu i to najiskusnijih igrača Dijare, Krstajića i Ilića. To je malo usporilo ritam utakmice. Ne znam na koga ću moći da računam u revanšu i zato moramo tu bili malo obazriviji. Za Dijaru ćemo videti posle lekarskih pregleda o kakvoj se povredi radi. Helsinki će nas sigurno napasti na svom terenu, ali mi nećemo braniti rezultat. Već od večeras krećemo da se pripremamo za taj meč.

Povezana vest:  Sedorf: Juventus samo tenk može da zaustavi

Photo: ataimages.rs