antic_i_klupa_orlovaRadomir Antić objavljuje spisak 6. avgusta

 

Selektor Srbije saopštiće izbor igrača za utakmicu protiv Grčke, zakazane za 11. avgust u Beogradu. Selektor „A“ reprezentacije Srbije Radomir Antić održaće u petak, 6. avgusta 2010, konferenciju za štampu, na kojoj će saopštiti spisak fudbalera na koje će računati na prijateljskoj utakmici protiv Grčke. Konferencija selektora Antića biće održana u beogradskom hotelu „Balkan“, a početak je u 12 sati.

Prijateljska utakmica Srbija – Grčka biće odigrana u sredu, 11. avgusta, sa početkom u 20.30 sati na Stadionu Partizana u Beogradu. Pripreme nacionalnog tima počeće u ponedeljak, 9. avgusta, a skup igrača je zakazan za podne u hotelu „Prezident“ u Kovilovu.

Povezana vest:  Lev u reprezentaciju pozvao osvajače srebra iz Rija

Podsećamo da je selektorovo obraćanje javnosti sa spiskom pozvanih igrača u danima pred početak prirpema uobičajena procedura koju oduvek primenjujemo. Selektor Radomir Antić je i u prethodne dve godine najpre obaveštavao kancelariju Saveza o imenima pozvanih fudbalera, kako bi njihovim klubovima pravovremeno bili upućeni zvanični pozivi. Pozitivna praksa koju smo ustanovili je da selektor spisak izabranih kandidata saopšti uvek tri dana pre početka priprema, tako da je primenjujemo i ovog puta.

Povezana vest:  Policija u Riju započela raciju u favelama uoči SP 2014.

Meč protiv Grka biće ujedno i jedini prijateljski susret uoči početka novog kvalifikacionog ciklusa. Podsećamo, Srbija će kvalifikacioni put ka Prvenstvu Evrope 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini otvoriti susretima u Toršavnu protiv Farskih ostrva u petak, 3. septembra, dok ćemo u utorak, 7. septembra, u Beogradu dočekati Sloveniju.

Fudbalski savez Srbije je saopštio i cene ulaznica za utakmicu između Srbije i Grčke, a prodavaće se po ceni od 200 (Sever i Jug), 400 (Istok i Zapad sa strane) i 500 dinara (centralni delovi Istoka i Zapada). Informacije oko kupovine ulaznica možete dobiti posetom sajta http://www.ticketline.co.rs/ ili pozivom brojeva 011/2030190 i 011/2030570.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 10. kola i tabela Bundeslige