Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukuć rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Spartaka u Super ligi Srbije želi da nastavi kontinuitet dobrih igara.

„Baš teška utakmica pred nama, igramo protiv trenutno treće ekipe šampionata. To je odlična ekipa koja se nalazi u odličnom, pobedničkom momentu, a mi dolazimo posle evropske utakmice i znamo da su te utakmice duplo teže. Spremni smo, ekipa je svesna da je napravila veliku stvar i ne želimo da se kockamo, želimo da nastavimo kontinuitet dobrih igara“, rekao je Đukić novinarima na Sportskom centru Teleoptik.

Povezana vest:  Benites blizu klupe Čelsija?

Fudbaleri Partizana dočekaće sutra subotički Spartak u utakmici 18. kola Super lige Srbije.

Partizan je drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 42 boda, četiri manje od prvoplasirane Crvene zvezde, dok je Spartak treći sa 32.

Đukić je naveo da za sutrašnji meč neće moći da računa na Miroslava Vulićevića i centarhalfa Nemanju Miletića zbog lakših povreda, dok su ostali igrači spremni za utakmicu.

Partizan je u četvrtak pobedio švajcarski Jang Bojs i plasirao se u šesnaestinu finala Lige Evropa, pa je novinare zanimalo da li će crno-beli sada, nošeni tim uspehom, lakše stizati do pobeda u Super ligi.

Povezana vest:  Roberto Di Mateo: I prošle sezone sam osećao isti pritisak

„Lakše neće biti sigurno, može samo da bude teže. Svi su do sad dolazili da pobede šampionski Partizan, a sada dolaze da pobede i šampionski i evropski Partizan. Motivacija je još veća kod protivničkih igrača, ali i naša svetinja je još veća, branimo Partizan“, rekao je Đukić.

„Rekao sam igračima da moraju da uđu maksimalno angažovano u utakmicu jer smo svesni da je Spartak ozbiljan protivnik koji nije slučajno na trećem mestu“, dodao je ;Đukić.

Povezana vest:  Đurđić: Spreman za drugi deo sezone

On je naveo da je njegova ekipa pod pritiskom jer zaostaje za Zvezdom, ali da se dobro nosi sa tim.

„Teško je, to je veliki pritisak od samog početka. Znate da nemate pravo na grešku, ali mi se dobro nosimo sa tim, svako kolo razmišljamo da smanjimo razliku… Najbitiniji smo mi, da odradimo mi kako treba i ne treba da se bakćemo s tim šta će uraditi Crvena zvezda“, rekao je Đukić.

Utakmica se igra sutra od 17.00 na stadionu u Humskoj.