diego_maradona_argentina_vs_greceKarlos Bilardo: Maradona bi mogao da se vrati na mesto selektora!

 

Iako ga je Dijego Maradona označio kao čoveka koji mu je zabio nož u leđa, direktor argentinske  reprezentzacije Karlos Bilardo izjavio je kako bi Maradona mogao da se vrati na klupu gauča.

Maradoni je, podsetimo, sa završetkom Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, gde je Argentina ispala u četvrtfinalu, istekao ugovor.

Povezana vest:  Mihajlović: Hrvati su trenutno bolji i iskusniji

Iako je krenuo u pregovore sa Argentinskim fudbalskim savezom (AFA) oko potpisivanja novog ugovora, postavio je uslove koje predsednik AFA Julio Grondona nije hteo da prihvati. Nakon svega Izvršni odbor AFA je jednoglasno odlučio da Maradoni neće da ponudi nastavak saradnje.

Maradona je posle toga za sve optužio Bilarda, izjavivši da ga je direktor reprezentacije izdao.

Povezana vest:  Nejmar: Nemam problema sa zdravljem

-Dok smo još tugovali zbog poraza od Nemačke, Bilardo je već radio u senci, pokušavajući da me se rešiti – kazao je Maradona.

Uprkos svemu, Bilardo nije isključio mogućnost da se Maradona ponovno nađe na istoj funkciji.

-Dijego Maradona bi mogao da se vrati. Nisam mu zatvorio vrata. Ako dođe na razgovor sa Grondonom, ne znam šta bi moglo da se dogodi. Sve je pitanje razgovora – rekao je Bilardo za Todo Noticias.

Povezana vest:  Krasić u Juventusu za 15 miliona evra

-Moj posao je da predložim ljude koji mogu da preuzme funkciju selektora, a onda Izvršni odbor odlučuje. Postoji mogućnost još jednog sastanka između Maradone i AFA – zaključio je Bilardo.