Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je danas da je 2017. godina najuspešnija u poslednje dve decenije.

„Velika mi je privilegija da izrazim zadovoljstvo 2017. godinom, koja je bez dileme najuspešnija u poslednje dve decenije. Rezultati nas čine ponosni, a posebno rezultat A selekcije i čestitam svima koji su učestvovali u ostvarenju tog cilja“, rekao je Kokeza na svečanosti FSS u Beogradu.

Povezana vest:  EP ZA KADETE, SRBIJA – FRANCUSKA 1:1, „Orlićima“ samo bod!

Reprezentacija Srbije se plasirala na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine i prvi put će od 2010. igrati na nekom velikom takmičenju.

„Opet smo među 32 najbolje reprezentacije sveta. Odlazak u Rusiju mora da bude početna stanica. Posle toga nam predstoje novi izazovi, gde će se od rerpezentacije očekivati da bude na još višem nivou“, kazao je Kokeza.

Povezana vest:  Mančester Siti izdvaja 110 miliona evra za Pikea?

On je, takođe, naveo, da svi moraju da budu zadovoljni i učinkom ostalih reprezentativnih selekcija Srbije.

Istakao je da je na FSS-u da obezbedi maksimalne uslove.

Kokeza je čestitao Crvenoj zvezdi i Partizanu pre svega na rezultatima na međunarodnoj sceni.

„Mnoge zemlje se ne mogu pohvaliti da imaju dva predstavnika koja će na proleće igrati u Evropi“, naveo je predsednik Saveza.

Povezana vest:  Murinjo: Tores ostaje u Čelsiju

Kokeza je zahvalio svima, a posebno nekadašnjem generalnom sekretaru FSS-a Zoranu Lakoviću, koji je sada funkcioner Evropske fudbalske unije (UEFA).