Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da će dolasci novih fudbalera zavisiti od eventualnih odlazaka „najstandardnijih igrača“, kao i da trener crveno-belih Vladan Milojević ima želju da tokom januara dovede dvojicu igrača.

-Miloje (Milojević) ima dve želje za januar i mi već radimo na tome, da dodju pre nedelje i odlaska na Kipar. Ovo je najmanje buran prelazni rok, a uglavnom sve zavisi od odlazaka. Ukoliko bude dolazaka, mi imamo spremne zamene koje ćemo da dovodimo, već razgovaramo s njima – rekao je Terzić novinarima u Beogradu na početku priprema za prolećni deo sezone i ponovio da ne želi da govori o konkretnim imenima koja bi mogla da pojačaju crveno-bele.

Povezana vest:  Sent Etjen odneo bodove sa Parka prinčeva

Fudbaleri Zvezde okupili su se danas u Beogradu na početku priprema za novu sezonu.

-Vidite da niko nije novi došao, a da niko nije ni otišao. Startujemo pripreme sa proverenim snagama. Ulazimo u ove pripreme i u ovu polusezonu s mnogo optimizma, mnogo više nego u prethodnu. Imamo dobar tim, moćan tim, koji je već pokazao da može mnogo – rekao je on.

Povezana vest:  Prosinečki: Nije mala stvar pobediti u Humskoj sa 2:0

Terzić je rekao da će Ričmond Boaći „možda napustiti klub“, kao i da crveno-beli „u velikoj meri živi od transfera“. On nije želeo da priča .

Damijenu Le Taleku, Mičelu Donaldu i i Geloru Kangi na leto ističu ugovori, a Terzić je rekao da i za njih postoje ponude, ali da ti klubovi nisu spremni da plate velike odštete za fudbalere kojima za šest meseci ističe ugovor.

Povezana vest:  SVETSKO PRVENSTVO - ENGLESKA-1966, "Plavi" tek treći u kvalifikacijama za SP

-Zvezda tim ponudama ne može da parira, ne može da ponudi te iznose kao u inostranstvu. Spremni smo da na njihove odlaske dovedemo kvalitetne zamene. Oni su već mnogo dali Crvenoj zvezdi, a mi ćemo pratiti situaciju i uraditi ono što je najbolje u interesu Crvene zvezde –  rekao je Terzić.

On je dodao da se s Real Sosijedadom već pregovara o otkupu ugovora Srdjana Babića koji je na jednogodišnjoj pozajmici.