aleksandar_jevtic_cz_slo_soloAleksandar Jevtić: Pokazaćemo da smo pravi!

 

Fudbaleri Crvene zvezde ne nameravaju da dopuste da im rana eliminacija iz Evrope poremeti ambicije i planove u domaćem takmičenju. Naš napadač Aleksandar Jevtić uveren je da će ekipa svoju psihičku i fizičku snagu, te izražene šampionske namere pokazati na startu prvenstva, na gostovanju u subotu u Smederevu.

Povezana vest:  Rašović: Grešili smo, ali imamo šanse u revanšu

– Neočekivano smo ispali na samom startu kvalifikacija za Ligu Evrope, međutim, idemo dalje, guramo napred. Želimo da na ovoj prvoj prvenstvenoj utakmici pokažemo da smo prava ekipa. Od samog početka priprema atmosfera u timu je savršena, a tako je i sada na treninzima – istakao je Jevtić.

On hvali ovonedeljni rad njegovog imenjaka, trenera Kristića i smatra da će do subote sve leći na pravo mesto.

Povezana vest:  Više od 2.000 policajaca "čisti" favele u Brazilu

– Biće sve kako treba. Zvezda ima najviše ambicije u prvenstvu i Kupu i spremno dočekujemo start šampionata. Najbitnije je da u taj meč uđemo maksimalno skoncentrisani – napominje Jevtić.

Iako respektuje prvog rivala u novoj prvenstvenoj sezoni, Jevtić poručuje da u ovom predstojećem meču sve zavisi od crveno-belih.

– Smederevo je stabilan prvoligaš i vrlo verovatno nam predstoji težak meč. Ali mi se pitamo i od nas sve zavisi. Verujem da ćemo borbu za titulu početi sa tri boda – jasan je Jevtić.

Povezana vest:  Šalke angažovao Nojštatera iz Borusije Menhengladbah

PHOTO: ataimages.rs