nemanja_vidic_vs_greReprezentativci Srbije: Nismo zaslužili poraz

 

Fudbalski reprezentativci Srbije ocenili su večeras da nisu zaslužili poraz u prijateljskoj utakmici protiv Grčke, ali da će ubuduće morati da koriste šanse.

-Ne mogu da verujem da nismo dali gol. Dobro smo igrali, ali nas od Svetskog prvenstva prati loša sreća – kazao je Nikola Žigić novinarima posle poraza od 1:0 u Beogradu.

Levi bek Ivan Obradović podsetio je da je Grcima u drugom poluvremenu oprošten penal.

Povezana vest:  Inter nudi Ivanoviću dvogodišnji ugovor

-Igrali smo protiv borbene ekipe, izborili se za svoje prilike, ali

nismo uspeli. Ipak, ako ovako nastavimo verujemo da će sve biti mnogo bolje u kvalifikacijama za EP – rekao je Obradović.

Slično mišljenje izneo je i njegov kolega iz odbrane Aleksandar Kolarov.

-Nismo pobedili, ali nismo ni razočarali. Moraćemo, ipak, da budemo mnogo efikasniji jer od lepe igre nema ništa. Moramo da verujemo u sebe – naveo je on.

Povezana vest:  Van Persi išcašio koleno, do mesec i po dana pauze

Kapiten ekipe Nemanja Vidić ocenio je da je ekipa odigrala solidno s obzirom da za većinu reprezentativaca sezona još nije počela.

-Primili smo čudan gol. Svoje prilike nismo realizovali, nismo imali takmičarskog iskustva da pobedimo. Mnogo će nam značiti ova utakmica za kvalifikacije za EP u kojima nam neće biti lako, posebno posle tenzija koja se stvorila poslednjih meseci – izjavio je Vidić.

Povezana vest:  Boško Đurovski novi selektor Makedonije

Upitan da li je mislio na mogući odlazak selektora Radomira Antića, Vidić je rekao:

-Sigurno je da i to utiče, ali se trudimo da se koncentrišemo na ono što je naše i da se ne opterećujemo stvarima koje nisu u našem domenu – zaključio je Vidić.

PHOTO: ataimages.rs