andrija_kaludjerovic_promocijaPromocija Kaluđerovića u Zvezdi

 

Špic u kojeg crveno beli polažeu velike nade, Andrija Kaluđerović, pre nekoliko dana stavio je potpis na ugovor sa Crvenom zvezdom, a danas je i zvanično predstavljen u Medija centru na stadionu Marakane. Navijači Zvezde su do sada imali prilike da ga zapaze u drugim klubovima, pošto je čitavu dosadašnju karijeru  proveo u Srbiji. Počeo je predvodeći napad AEK-a Bačke Topole, afirmisao se, a potom jedno vreme i stagnirao u OFK Beogradu, a onda igrački “eksplodirao” u dresu banjičkih “građevinara”.

Povezana vest:  Batak dobio otkaz na klupi Vojvodine

Korak po korak, Andrija je najzad ostvario svoje dugogodišnje snove i stigao u Crvenu zvezdu. Prilikom promocije priznao je da jedva čeka da zaigra u crveno-belom dresu, a potom se prisetio prvog odlaska na „Marakanu” .

– Bilo je to na utakmici Zvezda-Selta. Tada sam prvi put bio na „severu“ sa tada nepoznatim Žigićem. Nikola je u to vreme igrao u Krivaji, koju je trenirao moj otac i, eto, zajedno smo krenuli na utakmicu. Tada, među navijačima, ponet veličanstvenom atmosferom, javila mi se želja da zaigram u najboljem srpskom klubu.

Povezana vest:  Morati se povukao, Tohir novi predsednik Intera

Kaluđerovićev talenat je neosporan. Privukao je pažnju i naših i stranih stručnjaka „srčanom“ igrom i golovima. Duboko je uveren da će tako i nastaviti na „Marakani“, da će opravdati velika očekivanja i pružiti svoj maksimum, kako bi sa novim saigračima doneo što više pobeda i – vrati pobednički duh u naš klub.

Na pitanje kakvi su mu utisci posle prvih nekoliko treninga u novoj sredini, 23-godišnji napadač kaže da je oduševljen svime što je dosad video na Marakani.

Povezana vest:  Del Pjero: Protiv Napolija poslednji put u dresu Juventusa

– Očekujem bolju igru Zvezde, jer ona to može. Uzroke za početne neuspehe treba tražiti u nedostatku sreće – napominje Kaluđerović, koji je „zadužio“ crveno-beli dres sa brojem 99.

Promociji je prisustvovao i naš nekadašnji as, sada pomoćnik sportskog direktora Goran Vasilijević, koji je istakao da činjenica da Kaluđerović nije prošao pripreme sa crveno-belima ne predstavlja nikakvu prepreku da se brzo uklopi u ekipu.

 

PHOTO: ataimages.rs