aleksandar_stanojevic_teren_par_andrPLEJ OF LIGE ŠAMPIONA
Stanojević nezadovoljan rezultatom
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe u većem delu večerašnjeg meča sa Anderlehtom u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ne i rezultatom od 2:2.
-Pokazali smo karakter posle prvog primljenog gola i napravili preokret. Mislili smo da ćemo dati i treći gol, ali nas je iseklo njihovo izjednačenje. Imali smo želju i volju da i posle toga napadnemo, ali nismo uspeli – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare posle prvog meča sa Anderlehtom u Beogradu.
Dva gola na strani i nerešen rezultat učinili su Anderleht velikim favoritom pred revanš u utorak u Briselu.
-Anderleht je bio favorit i pre prvog meča i još je, posebno zato što revanš igra kod kuće. Znam da će nam biti teško, ali nećemo kalkulisati, jer jednom se pruža šansa da se uđe u Ligu šampiona. Idemo u Brisel sa verom u ovaj tim, igraćemo otvoreno i napadački, tako da prođemo u Ligu šampiona – naveo je Stanojević.
Trener Partizana je, ipak, priznao da je Anderleht u Beogradu delovao fizički spremniji od srpskog šampiona.
-To se odmah videlo. Teško im je bilo parirati u duelima. Ne dopada mi se i to što smo u meč ušli pomalo bojažljivo – kazao je Stanojević čiji je tim mogao i do povoljnijeg rezultata da nije bilo greške golmana Radiše Ilića koja je prethodila drugom golu gostiju.
kleo_slavlje_polozena_11-Ne mogu da u ovom trenutku komentarišem taj momenat. Moram prvo da odgledam snimak i vidim da li je možda bilo faula nad Ilićem. Čim to proverim izneću svoje mišljenje – rekao je Stanojević.
Trener Anderlehta Arijel Jakobs kratko je naveo da je zadovoljan rezultatom.
-Igrali smo u gostima, pa sam zadovoljan rezultatom, kao što bi bio i svaki drugi trener. Međutim, trebalo je da igramo zrelije posle vođstva od 1:0, veoma smo brzo primili jedan pa drugi gol što je promenilo tok utakmice – istakao je Jakobs.
-Skidam kapu navijačima i igračima Partizana, ali verujem da ćemo imati odgovor u Briselu i doći do pobede koja nas sigurno void dalje – dodao je šef stručnog štaba Anderlehta.
PHOTO: ataimages.rs
Povezana vest:  Rajković: Još nismo svesni, ne mogu da dočekam balkon