jelensuperliga logo2. KOLO JELEN SUPERLIGE SRBIJE

Nastavlja se borba u domaćem takmičenju

 

Utakmicama drugog kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda gostuje u Inđiji, dok je Partizan zbog obaveza u plej-ofu za Ligu šampiona odložio meč protiv kulskog Hajduka. Crveno-beli su u prvom kolu razočarali svoje navijače, pošto su protiv domaćeg Smedereva odigrali bez pogodaka.

Pobeda protiv Inđije, debitanta u Super ligi, predstavlja imperative kako ne bi već na početku šampionata zaostali za vodećim ekipama. Inđija je u prvom kolu izgubila od Partizana sa 2:1, ali je ostavila solidan utisak na stadionu u Humskoj ulici.

Povezana vest:  Blater razmišlja o ukidanje ofsajda

Branilac titule Partizan trebalo je da dočeka Hajduk iz Kule, ali je Zajednica Superligaša, na molbu crno-belih, odložila taj meč za 4. septembar. Partizan u utorak igra protiv Anderlehta revanš utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona i zatražio je odlaganje kako bi se što bolje spremio za duel u Briselu.

Novosadska Vojvodina je, poput Zvezde, izneverila očekivanja svojih pristalica u prvom kolu i na svom terenu odigrala bez golova protiv Jagodine. Lale u drugom kolu gostuju BSK Borči, ekipi koja je u prvom kolu remizirala 1:1 protiv Spartaka iz Subotice. Subotičane, osvajača četvrtog mesta u prošlom šampionatu, ovog vikenda očekuje gostovanje u Ivanjici kod Javora, koji je u prvom kolu odigrao 1:1 protiv Borca iz Čačka.

Povezana vest:  Rami kažnjen zbog kritikovanja Đukića

Čačani sutra gostuju kod Čukaričkog, koji je u prvom kolu doživeo debakl protiv Rada (0:4), dok će Jagodina dočekati Smederevo.  Ekipa Rada će na gostovanju u Kragujevcu kod Metalca pokušati da potvrdi dobru formu iz prvog kola, dok će Sloboda Sevojno u Užicu dočekati OFK Beograd.

Sutra od 17.30 igra se pet utakmica drugog kola, a u nedelju od 17 sati sastaju se Inđija-Crvena zvezda i Javor-Spartak.

Povezana vest:  Stojković: Imamo obavezu da pobedimo u Albaniji

 

21. avgust, svi mečevi od 17,30

Inđija – Crvena zvezda

Jagodina – Smederevo

BSK – Vojvodina

Javor – Spartak Zlatibor Voda

Čukarički Stankom – Borac

Metalac – Rad

Sloboda Point Sevojno – OFK Beograd

Odložena utakmica

Partizan – Hajduk