harry redknappRedknap brani transfer Galasa: On nam može doneti titulu!

 

Menadžer Totenhem Spursa Hari Redknap brani svoju odluku o dovođenju Vilijama Galasa (33) u redove kluba uprkos činjenici da vest o transferu nije najbolje sela navijačima. Naime, Galas u Spurse dolazi nakon što je branio boje dva Totenhemova ljuta gradskih rivala, Čelzija i Arsenala. Dok bi još igranje za Čelzija navijači Spursa mogli da prihvate, preko činjenice da je Galas nosio dres topdžija, još više da je bio njihov kapiten, teško će preći.

Povezana vest:  Mažić sudi utakmicu Roma - Atletiko

-On je jako dobar igrač i doneće nam veliko iskustvo. Vrhunska je klasa i svi koji su igrali protiv njega to znaju. Dolazi kod nas kao slobodan igrač i nije imao nerazumne zahteve za platom. Mislim da je mogao da zaradi više da je ostao u Arsenalu, kao i da je prihvatio ponude italijanskih klubova koje je imao – komentarisao je Redknap, a navijačima Spursa koji se ne slažu sa njegovim dovođenjem je poručio:

Povezana vest:  Empoli do prve pobede od povratka u Seriju A

-Pa što im je Galas učinio? On je fudbaler, nije jorkširski ubica, zar ne? Nije on prvi fudbaler koji prelazi iz Arsenala u Totenhem ili obrnuto. To se stalno događa. Želeo je da dođe ovde i mislim da je tako pokazao da se ničega ne boji i da je karakteran momak. Jako mi se sviđa, mogao bi biti prevaga u osvajanju trofeja – zaključio je.

Povezana vest:  Kasiljas tražio od sudije poštovanje za Italiju