mladen_dodic_trener_jagodinaDodić očekuje tešku utakmicu sa Inđijom

 

U četvrtom kolu prvenstva Srbije, Jagodina u subotu gostuje u Inđiji, a šef stručnog staba Jagodinaca Mladen Dodić kaže da očekuje veoma tešku utakmicu.

-I mi i domaćin imamo imperativ pobede. Ako želimo da budemo u gorenjem delu tabele, moramo da osvojimo te bodove – rekao je Dodić i dodao da očekuje dobru igru svog tima i povoljan rezultat.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA SP 2014, Veliki problemi Francuza sa povređenim igračima

Trener Jagodine kaže da je Inđija na startu prvenstva imala teške utakmice protiv Partizana, Crvene zvezde i Hajduka i da je na gostovanju u Kuli pokazala koliko je kvalitetna.

-Naša liga je pokazala da nema izrazitih favorita, da svako može da pobedi svakoga. Inđija je dokazala da je veoma ambiciozna ekipa i siguran sam da neće igrati samo jednu sezonu u Superligi – rekao je Dodić.

Povezana vest:  NAPADAČ STEFAN MIHAJLOVIĆ JE STIGAO OVE ZIME U RAD: Neću se štedeti!

On je napomenuo da je Jagodina pauzu u prvenstvu iskoristila na najbolji način, a odmor je najviše koristio povređenim igračima.

-Raduje me što sada imam veći izbor igrača i u ekipi ćemo imati neke korekcije zbog protivnika i naše forme – rekao je Dodić.

Štoper Jagodine Marko Simić rekao je da je tim igrao dobro u prva tri kola i da se na osnovu toga svi mogu nadati dobrom rezultatu i u Inđiji.

Povezana vest:  Lajpcig pobedom protiv Volfsburga nastavio seriju dobrih rezultata

-Ako ponovimo dobru igru iz Novog Sada i Beograda i u Inđiji možemo ostvariti dobar rezultat – rekao je Simić.

Utakmica Inđija – Jagodina na programu je u subotu od 16,30 časova.