aleksandar_stanojevic_vs_helsinkiLIGA ŠAMPIONA, GRUPA H

Stanojević: Nema kalkulisanja u Ligi šampiona

 

Fudbaleri Partizana doputovali su danas u Donjeck gde ih u sredu očekuje duel Lige šampiona protiv Šahtjora, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević najavio je da će ekipa napadačkom igrom pokušati da iznenadi domaćina.

-U Ligi šampiona nema kalkukacija. Mi smo deo ovog takmičenja I imamo pravo da se nadamo i pobedi. Ukrajinska ekipa je čak možda i opasnija od Arsenala, ali verujem da će Partizan sutra pokazati zašto igra u ovom takmičenju – rekao je Stanojević novinarima po dolasku u Donjeck.

Povezana vest:  Venger uskoro produžava ugovor s Arsenalom

Strateg prvaka Srbije rekao je da njegova ekipa neće menjati svoj stil igre.

-Uvek razmišljam o pobedi, nikada unapred ne mislim na to kako da odigramo nerešeno. Partizan ima svoj ofanzivni stil igre i nećemo ga menjati, iako, priznajem ne bih bio nezadovoljan ni bodom – zaključio je on.

Kapiten Partizana Mladen Krstajić, koji je prošlog vikenda polomio nos, juče je u Nemačkoj dobio posebnu masku za lice, po dolasku u Donjeck rekao je da se ne plaši da istrči na teren.

Povezana vest:  Izbori u Zvezdi 11. oktobra

-Još imam podliv, ali nije tako strašno. Najvažnije je da nemam strah od obnavljanja povrede i mislim da ću sa maskom moći da igram kao i do sada. Nisam imao problema ni tokom leta u Donjeck – poručio je Krstajić.

Zamenik kapitena crno-belih Saša Ilić ocenio je da se na utakmicama poput sutrašnje u Donjecku rađaju veliki igrači.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Melo odbacio navode o problemima sa Kakom

-Svi igrači će morati da pokažu da nisu slučajno u Partizanu… U ovakvim utakmicama nastaju asovi. Moramo da imamo sportsku drskost i ne smemo da se plašimo – zaključio je Ilić.

Fudbaleri Partizana treniraće večeras na stadionu Donbas arena, a utakmica se igra sutra od 20.45. U drugom meču Grupe H Lige šampiona u Londonu će se sastati Arsenal i Braga.