Nemanja_vidic_i_anjelkaVidić ostaje kapiten Mančester Junajteda

 

Menadžer fudbalera Mančester Junajteda Aleks Ferguson potvrdio je da će srpski reprezentativac  Nemanja Vidić nositi kapitensku traku u nedelju protiv Liverpula u najvećem derbiju engleskog fudbala, ali i u nastavku sezone.

Budući da Geri Nevil i Rajan Gigs nisu redovni u startnoj postavi Junajteda, a Rio Ferdinand je propustio početak sezone zbog povrede, traku je ove sezone preuzeo Vidić. Doduše, u utorak je u dvoboju Lige šampiona protiv Rendžersa (0-0) Ferdinand opet imao kapitensku traku, budući da je Vidić propustio taj duel, ali Ferguson je potvrdio da će u nedelju tim protiv Liverpula na teren Old Traforda izvesti Vidić, koji će i ubuduće biti kapiten.

Povezana vest:  PRIPREME PARTIZANA U ANTALIJI, Partizan odigrao bez golova sa Slavijom

-Kao što sam objasnio i prošle nedelje, želimo za kapitena da imam igrača koji je stalni član prve postave. Svi znaju da je Nemanja Vidić taj, spreman je za utakmice celu sezonu i uvek će biti u prvom sastavu osim kada ga odmaramo. Počeo je ovu sezonu kao kapiten, a tako će biti i ubuduće – objavio je Ferguson za klupsku televiziju.

Povezana vest:  Anelka tužio "L'Ekip" zbog klevete